ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπρινιόλι στην UEFA: "Είμαστε ο Παναθηναϊκός και μπορούμε να προκριθούμε"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /   -
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, εκ των κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού στο φετινό, σπουδαίο ευρωπαϊκό ταξίδι των "πράσινων", φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, εκ των κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού στο φετινό, σπουδαίο ευρωπαϊκό ταξίδι των "πράσινων", φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA στο section που αφορά το αποψινό (26/10 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, LIVE στο SPORT24) παιχνίδι με τη Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ιταλός γκολκίπερ του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στην περηφάνια που νιώθουν όλοι στο κλαμπ για την ευρωπαϊκή "επιστροφή" του Παναθηναϊκού, τόνισε πως οι "πράσινοι" θέλουν να τα πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα στη διοργάνωση και υπογράμμισε πως έχουν τις ικανότητες για να πάρουν την πρόκριση για τις νοκ-άουτ φάσεις του Europa League.

"Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πολλά χρόνια. Νιώθουμε τόσο περήφανοι που ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει σε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά. Είναι πραγματικά ξεχωριστό. Η νίκη είναι σίγουρα πολύ σημαντική, αλλά αυτό που με εξιτάρει περισσότερο απ’ όλα είναι η αίσθηση του που ανήκεις. Το συναίσθημα του είμαστε ο Παναθηναϊκός. Είμαστε εδώ και θέλουμε να τα πάμε καλά", τόνισε αρχικά ο 32χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

"Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς εναντίον της Ρεν. Αν κερδίσουμε, μπορούμε να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο αυτή την αίσθηση του νικητή και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να νικήσουμε και στον επόμενο αγώνα και στον επόμενο και στον επόμενο... Τότε, θα δούμε πόσους βαθμούς μπορούμε να πάρουμε. Γνωρίζουμε πώς το να προκριθείς στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων θα είναι δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε επίσης πως έχουμε τις ικανότητες και μπορούμε να το κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ