SPORTS & GOSSIP

Ο Μπενζεμά πήγε στη Χρυσή Μπάλα με ρολόι 500.000 ευρώ και ο Λεβαντόβσκι με αξίας 27 ευρώ

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα PRINT SCREEN

Τα βλέμματα τράβηξε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε ο Καρίμ Μπενζεμά στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι, το οποίο κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ, τη στιγμή που τον καρπό του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοσμούσε ένα ρολόι αξίας 27 ευρώ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν το πρόσωπο της βραδιάς τη Δευτέρα (17/10), αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2022.

Τα φώτα ήταν στραμμένα στον Γάλλο διεθνή και όπως ήταν λογικό τίποτα δεν πέρασε απαρατήρητο. Τα βλέμματα τράβηξε το πανάκριβο ρολόι του σταρ της Ρεάλ, το οποίο κοστίζει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Το ρολόι limited edition Richard Mille
Το ρολόι limited edition Richard Mille

Πρόκειται για το μοντέλο RM 65-01 Red Gold, ένα ιδιαίτερο ρολόι του διάσημου Ελβετού ωρολογοποιού Richard Mille, αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που παρέλαβε στη διάρκεια της βραδιάς το βραβείο Μίλερ, επέλεξε κάτι πιο απλό και λιτό. Συγκεκριμένα, το ρολόι που κοσμούσε τον καρπό του είναι το Unisex Casio Vintage που μπορεί κανείς να το κάνει δικό ακόμα και με μόλις με 27 ευρώ.

Το Unisex Casio Vintage
Το Unisex Casio Vintage
TAGS SPORTS & GOSSIP ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ