ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ο Μπενζεμά έκανε οργισμένες αναρτήσεις στο Instagram για τον Ντεσάμπ χρησιμοποιώντας emoji κλόουν

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ @ 2021 POOL AP / VADIM GHIRDA / AP IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανέφερε σε συνέντευξή του ότι ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε μόνος του να αφήσει την εθνική Γαλλίας πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ και ο Γάλλος φορ έκανε οργισμένες αναρτήσεις κατά του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού, της οποίας "συνόδευσε" με emoji κλόουν.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική Parisien και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά πριν από το Μουντιάλ, ο οποίος του στέρησε τη συμμετοχή στο τουρνουά του Κατάρ. Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν απόφαση του φορ της Ρεάλ Μαδρίτης να αποχωρήσει από την ομάδα.

"Ο Καρίμ Μπενζεμά πληγώθηκε γιατί αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμαινε πολλά για αυτόν… "Μου είπε, τελείωσε". Η διάγνωση του γιατρού μας ταίριαζε με αυτή που του έδωσαν στη Μαδρίτη. Στην καλύτερη περίπτωση, η επιστροφή του στις προπονήσεις δεν θα μπορούσε να παρέμβει πριν από τις 10 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν τον άφησα, του είπα: «Καρίμ, δεν υπάρχει επείγον. Οργανώνεις την επιστροφή σου με τον διευθυντή της ομάδας». Όταν ξύπνησα, έμαθα ότι είχε φύγει. Ήταν δική του απόφαση, δεν θα σου πει διαφορετικά, το καταλαβαίνω και το σέβομαι", ανέφερε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη γαλλική Parisien.

Ο Καρίμ Μπενζεμά σχολίασε τη συγκεκριμένη δήλωση στο πρώτο του story λέγοντας: "Τι θράσος" και το συνόδευσε με ένα emoji κλόουν. Έπειτα έκανε ένα ακόμα story στο οποίο έγραψε: "Καληνύχτα Άγιε Ντιντιέ" και το συνόδευσε ξανά με ένα emoji του κλόουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα του στην εθνική Γαλλίας, μια απόφαση που από τα γαλλικά ΜΜΕ αποδόθηκε (και) στο γεγονός ότι ο Ντεσάμπ συνεχίζει στον πάγκο της Γαλλίας.

Τα stories του Καρίμ Μπενζεμά στο Instagram:

Ο Μπενζεμά έκανε οργισμένες αναρτήσεις στο Instagram για τον Ντεσάμπ χρησιμοποιώντας emoji κλόουν
PRINT SCREEN
Ο Μπενζεμά έκανε οργισμένες αναρτήσεις στο Instagram για τον Ντεσάμπ χρησιμοποιώντας emoji κλόουν
PRINT SCREEN


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ