ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Ο Μπενζεμά είχε πειστεί από τον Ρονάλντο να πάει στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή"

AS: "Ο Μπενζεμά είχε πειστεί από τον Ρονάλντο να πάει στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή"
Ο Καρίμ Μπενζεμά @ 2023 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS" ο Καρίμ Μπενζεμά συμβουλεύτηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν είχε πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ και πείστηκε σε πρώτο βαθμό από τον Πορτογάλο να πάει στην Σαουδική Αραβία, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή.

Η Αλ Ιτιχάντ είχε "χρυσώσει" τον Καρίμ Μπενζεμά για να πάει Σαουδική Αραβία. Ο Γάλλος φερόταν να έχει συμφωνήσει, πριν γίνει η ανατροπή. Η "AS" ωστόσο έβαλε ένα νέο δεδομένο στην υπόθεση, εμπλέκοντας και το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η μαδριλένική ιστοσελίδα - η οποία είχε αποκαλύψει ότι ο Μπενζεμά συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ, πριν ο Γάλλος κάνει πίσω - αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ ζήτησε την συμβουλή του Ρονάλντο πριν αποφασίσει.

Μάλιστα, το δημοσίευμα δεν μένει εκεί, παρά αναφέρει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έπεισε τον άλλοτε συμπαίκτη του να συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ, πριν αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή ο Μπενζεμά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο Μπενζεμά αποφάσισε να κάνει πίσω τελευταία στιγμή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως σίγουρα έκανε ό,τι μπορούσε για να τον πείσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ