ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέντνερ ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο

Ο Νίκλας Μπέντνερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Δανίας
Ο Νίκλας Μπέντνερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Δανίας PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκλας Μπέντνερ ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 33 ετών, ωστόσο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, καθώς θέλει να γίνει προπονητής.

Ο Νίκλας Μπέντνερ ανακοίνωσε την απόσυρση του από τη δράση, σε ηλικία 33 ετών, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό μέσο "Discovery +", ενώ ανακοίνωσε ότι δεν εγκαταλείπει το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς θέλει να γίνει προπονητής.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί 421 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 116 γκολ, ενώ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 81 φορές, πετυχαίνοντας 30 γκολ.

Ο Δανός πρώην επιθετικός των Γιουβέντους και Άρσεναλ ανέφερε μεταξύ άλλων: "Μου λείπει κάθε μέρα, ωστόσο γνωρίζω ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης σε αυτή τη δουλειά. Πιστεύω ότι θα περάσω αρκετό καιρό στην προσπάθειά μου να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε".

Ως προς τα πλάνα του να γίνει προπονητής: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και δεν μπορώ να το αφήσω. Γι' αυτό το λόγο έχω αρχίσει ήδη τη διαδικασία για να εκπαιδευτώ ως προπονητής. Ελπίζω να μου προσφέρει όσα μου πρόσφερε ως ποδοσφαιριστή ή και περισσότερα ακόμα. Με αυτό τον τρόπο θα αποτελώ για πάντα μέρος του ποδοσφαίρου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ