ΑΡΣΕΝΑΛ

O Μπενενμπάουερ προειδοποιεί τον Λέμαν

O Μπενενμπάουερ προειδοποιεί τον Λέμαν
New Image

Συστάσεις στον Γερμανό γκολκίπερ να μην εκφράζει δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του Βενγκέρ για μην αποχωρήσει από την Άρσεναλ, έκανε ο "Κάιζερ"

Ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Γερμανίας έχει χάσει το τελευταίο διάστημα τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να εμπιστεύεται για τη θέση κάτω από την εστία των "κανονιέρηδων" τον Μανουέλ Αλμούνια, ενώ μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Λέμαν ο Αλσατός τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής για τα ματς με Μπόλτον και Σλάβια Πράγας.
"Ο Λέμαν θα παίζει για διαφορετική ομάδα το Δεκέμβρη καθώς ο Βενγκέρ δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου και συνέχισε:

"Ο Λέμαν δεν πρέπει να κάνει λάθος και να ξεκινήσει αντιπαράθεση με τον Βενγκέρ καθώς δεν πρόκειται να βγει κερδισμένος από μία τέτοια κόντρα.

Ο Βεγνκέρ είναι δίκαιος προπονητής που δεν βγάζει αμέσως εκτός ενδεκάδας έναν παίκτη όταν έχει μία άσχημη ημέρα. Ο Γενς Λέμαν χρειάζεται να έχει υπομονή μέχρι να πάρει την ευκαιρία του, όμως είμαι σίγουρος ότι θα την πάρει".








TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ