ΒΕΡΟΙΑ

Ο Μπεν θέλει εξωτερικό, αλλά...

Ο Μπεν θέλει εξωτερικό, αλλά...
Μπεν INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ (κι όχι μόνο), όμως προτεραιότητα του 25άχρονου άσου παραμένει το εξωτερικό.

Ο Μπεν άρχισε να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα στην Βέροια δείχνοντας ξανά το περσινό καλό του πρόσωπο. Αυτός είναι και ο λόγος που στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον κλείσουν από τώρα στην ομάδα τους.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως ο παίκτης είναι διστακτικός. Και αυτό γιατί προτεραιότητα του παραμένει το εξωτερικό.

Και την περσινή περίοδο στις προσπάθειες που έγιναν από την Βέροια για να ανανεώσει, ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να αγωνιστεί είτε στην Γαλλία είτε στο Βέλγιο.

Εάν καταφέρουν στον ΠΑΟΚ και τον πείσουν να αλλάξει γνώμη, τότε θα υπογράψει άμεσα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κλείνοντας να πούμε πως κυκλοφόρησε ένα... τρελό σενάριο με τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον παίκτη σε περίπτωση που έφευγε από τώρα ο Καρέλης. Κάτι που εξαιρετικά δύσκολα μπορεί να συμβεί τώρα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ