ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπεν Αρφά, ο Καπό και ο στρατιώτης Μέλμπεργκ

Ο Μπεν Αρφά, ο Καπό και ο στρατιώτης Μέλμπεργκ
μπεν αρφά

Διάψευση για "ΝΑΙ" Μπεν Αρφά, νέο όνομα ο Ολιβιέ Καπό. Σκέψεις του Μέλμπεργκ για τέλος καριέρας

Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από την πρώτη φορά που το όνομα του Μπεν Αρφά είχε βγει στο φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό (πατήστε εδώ ) κι όμως οριστικές εξελίξεις ακόμη δεν έχουμε. Όσο για τις φήμες πως ο Γαλλοτυνήσιος είπε το "ΝΑΙ" τις διέψευσε κατηγορηματικά ο Γιάννης Χρυσικόπουλος.

Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", υπογράμμισε πως η ομάδα του περιμένει την απάντηση της Μαρσέιγ, δίχως όμως να έχει πάρει την θετική απάντηση από τον ίδιο τον παίκτη.

Έτσι λοιπόν τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί θετικής απάντησης του 22χρονου προς τους "ερυθρολεύκους" πάνε περίπατο μετά και τις διαψεύσεις της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες είναι κρίσιμες για την συγκεκριμένη περίπτωση, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν επιτέλους απαντήσεις από Μαρσέιγ και Μπεν Αρφά προκειμένου είτε να κλείσουν μια σπουδαία μεταγραφή, είτε να πάνε γι' άλλα.

Τα μηνύματα πάντως είναι θετικά, όμως χρειάζεται υπομονή για να μάθουμε το φινάλε στο σίριαλ Μπεν Αρφά.

Σενάρια για Καπό


Ο Ολιβιέ Καπό είναι το όνομα που ακούστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού και μάλιστα από το ίδιο Μέσο που έγραψε πρώτο για τον Χατέμ Μπεν Αρφά.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη "Equipe" αναφέρει πως η Αταλάντα, η Τζένοα, η Μπουλόν και οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον 29χρονο διεθνή Γάλλο, γεννημένο στην ακτή Ελεφαντοστού.

Οι Γάλλοι μάλιστα αναφέρουν πως η Αταλάντα έχει προχωρήσει πιο πολύ το θέμα από τις υπόλοιπες ομάδες κάτι που της δίνει προβάδισμα.

Ο 9 φορές διεθνής με την Γαλλία που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και επιτελικός μέσος, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο το καλοκαίρι που τον άφησε εκτός για 3 μήνες και τον "εκτόπισε" από την βασική ενδεκάδα της Γουίγκαν.

Ο ίδιος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο: "Δεν είμαι τραυματίας. Κάνω σκληρή προπόνηση, έχω διάθεση να παίξω, όμως δεν παίζω και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Θέλω μια αλλαγή, μια νέα και πραγματική πρόκληση".



Το "ερυθρόλευκο" τέλος καριέρας του Όλοφ

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ολυμπιακό, σχετικά πρόωρα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός αμυντικός σε συνέντευξη στο "Sportbladet" (πατήστε εδώ ) υπογράμμισε πως όταν τελειώσει το τριετές συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν αποκλείεται να σταματήσει την καριέρα του.

"Η οικογένεια μου και εγώ έχουμε τύχει θετικής υποδοχής από τον σύλλογο και μας βοηθούν για τα πάντα. Έχω τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μετά θα είμαι 34 στα 35. Είναι δύσκολο να φανταστώ ότι θα παίξω αρκετά ύστερα απ' αυτό", δήλωσε αρχικά ο ηγέτης της "ερυθρόλευκης" άμυνας.

Όσο για το Euro του 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο "βίκιγνκ" υπογράμμισε: "Είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι θα συμβεί σε δυο χρόνια. Όμως, δεν έχω ιδέα, αν θα αγωνιστώ στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

*

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης: "Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 15:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (6/1/10 - 19:00, στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης») με την Α.Ε.Κ.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Νικλητσιώτης που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 15:30"

.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ