ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπέλιγχαμ αποχαιρέτησε την Ντόρτμουντ: "Το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όσα κάνατε για μένα"

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τη Ρεάλ αποχαιρέτησε με ποστ στο Instagram την Ντόρτουντ, τονίζοντας πως το "ευχαριστώ" είναι λίγο.

Την Τετάρτη (14/6) η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο 19χρονος μέσος που μόλις στα 19 του χρόνια ήταν ένας εκ των ηγετών της Ντόρτμουντ, θέλησε να αποχαιρετήσει την πρώην ομάδα του μέσω ενός VIDEO που δημοσίευσε στα social media.

"Από πού να ξεκινήσω, τα τελευταία 3 χρόνια η Ντόρτμουντ ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Πήγα ως αγόρι 17 ετών και φεύγω ως άντρας.

Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά αυτόν τον σύλλογο για όλα όσα έκανε για μένα. Οι ευκαιρίες, οι εμπειρίες, τα υψηλά ακόμα και τα χαμηλά. Όλα αυτά ήταν μέρος μιας μεγάλης εξέλιξης τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης.

Είναι τιμή μου που εκπροσώπησα αυτόν τον σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους διευθυντές, τα αφεντικά και τα μέλη του προσωπικού που έπαιξαν σημαντικό ρόλο όσο χρόνο ήμουν στον σύλλογο.

Θα έχω πάντα μια θέση στην καρδιά μου για την Ντόρτμουντ και δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αντίκτυπο που είχαν οι αξίες του συλλόγου στη ζωή μου. Εύχομαι στον σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ