SPORTS & GOSSIP

Μπέλιγχαμ: Η προσωπική του ζωή, από τις σπουδές στην κοινωνιολογία έως τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέλιγχαμ: Η προσωπική του ζωή, από τις σπουδές στην κοινωνιολογία έως τη Ρεάλ Μαδρίτης
2022 ALESSANDRA TARANTINO / ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ για τα επόμενα έξι χρόνια. Ο Άγγλος σταρ έχει ασχοληθεί και με άλλα πράγματα στη ζωή του πέρα από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες τα τελευταία δύο χρόνια. Μόλις στα 19 του χρόνια ήταν ένας εκ των ηγετών της Ντόρτμουντ, ενώ από την φετινή σεζόν 2023-2024 και για τα επόμενα έξι χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο 19χρονος μέσος δεν ξεχωρίζει μόνο για τις ικανότητές του εντός γηπέδων αλλά και για όσα πετυχαίνει ως άνθρωπος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, γεννήθηκε το 2003 στην πόλη Στόουρμπριτζ. Προέρχεται από μία οικογένεια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Ο αδερφός του είναι επίσης ποδοσφαιριστής και ο πατέρας τους είναι ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ήταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ αφού είχε σημειώσει περισσότερα από 700 γκολ στη διάρκεια της καριέρας του. Η θέση του ως λοχίας στην αστυνομία δεν του επέτρεψε να φτάσει στις υψηλότερες κατηγορίες.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ παρόλο που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο μόλις στα 8 του χρόνια ήταν πολύ καλός μαθητής, ενώ μετά το τέλος του σχολείου ξεκίνησε να σπουδάζει κοινωνιολογία στο "Edgbaston Priory School". Το ντεμπούτο του με την Ντόρντμουντ πραγματοποιήθηκε στα 16 του χρόνια. Η πίεση του αθλητισμού στο τόσο υψηλό επίπεδο που αγωνιζόταν δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τις σπουδές του.

Δεν αφήνει να διαρρεύσουν στοιχεία από την προσωπική του ζωή, είναι πολύ συγκρατημένος και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, φημολογείται το τελευταίο διάστημα πως διατηρεί σχέση με την 22χρονη, Ασαντέουα Τσίτι, που είναι μοντέλο και influencer.

Το φημολογούμενο ζευγάρι θεωρείται ότι είναι μαζί από τα τέλη του 2022.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ