ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ

Ο Μπέιλ ξέσπασε κατά της Marca: "Είναι αηδιαστικό, θα έπρεπε να ντρέπονται"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ © 2022 DEAN MOUHTAROPOULOS/AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε στην πρόσφατη κρητική που δέχθηκε από τη Marca, όπου δημοσιογράφος τον παρομοίασε με "παράσιτο", τονίζοντας μετά τη νίκη της Ουαλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ ότι θα έπρεπε να ντρέπονται.

Η Ουαλία φλερτάρει με τη δεύτερη συμμετοχή της σε Μουντιάλ και γι' αυτό ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική, με αποκορύφωμα το δημοσίευμα της Marca, απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης (24/3) ότι αξίζει κάτι περισσότερο από μια θέση στον πάγκο. Σημειώνοντας δύο γκολ οδήγησε την Ουαλία στη νίκη 2-1 επί της Αυστρίας στο Κάρντιφ (το αυτογκόλ του Μπεν Ντέιβις δεν είχε αντίκτυπο), για τα ημιτελικά των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο Ουαλός διεθνής κλήθηκε να σχολιάσει την επίθεση που δέχθηκε από την ισπανική εφημερίδα, με τον ίδιο να αναφέρει: "Δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα, είναι χάσιμο χρόνου. Είναι αηδιαστικό και πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους".

Θυμίζουμε ότι μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 4-0 στο Μπερναμπέου και τις απορίες που εκφράστηκαν από πολλούς ως προς το λόγο που ο Κάρλο Αντσελότι "δεν βλέπει" τον Μπέιλ, ο Ουαλός μπήκε εκ νέου στο στόχαστρο της Marca

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, Μανουέλ Χούλια Ντοράδο, τον παρομοίασε -μέσω της αρθρογραφίας του- με παράσιτο (!): "Το παράσιτο Μπέιλ προέρχεται από την κρύα και βροχερή Μεγάλη Βρετανία. Εγκαταστάθηκε στην Ισπανία και στη Ρεάλ έχοντας μασκαρευτεί, έδειξε πρώτα επιμέλεια και αγάπη για τον φιλοξενούμενο, αλλά στη συνέχεια η φύση του τον οδήγησε να ρουφήξει αίμα χωρίς να δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ