ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέιλ σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση αν η Ουαλία δεν περάσει στο Μουντιάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια του Ουαλία - Αυστρία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια του Ουαλία - Αυστρία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση, εάν η Ουαλία δεν εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Deportes COPE.

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει πάνω του τα τελευταία 24ωρα ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκε από τη MARCA, επιτέθηκε εκ νέου την Παρασκευή (25/3) κατά της ισπανικής εφημερίδα, αλλά και των ΜΜΕ γενικότερα.

Ο Ουαλός επιθετικός, που έλαμψε στην αναμέτρηση με την Αυστρία (2-1), στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ 2022, απάντησε με μακροσκελές μήνυμά του στα social media για τα σχόλια και τη κριτική που δέχεται.

Στη Μαδρίτη το κλίμα για τον 32χρονο δεν είναι το καλύτερο, με τη Ρεάλ να μην έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Deportes COPE, ο έμπειρος επιθετικός έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, εάν η Ουαλία δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ουκρανία θα διεξαχθεί τον Ιούνιο λόγω του πολέμου και ως εκ τούτου, στο πρώτο μονοπάτι των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης υπάρχει μόνο μία φιναλίστ, η Ουαλία, η οποία θα αναμετρηθεί στο Κάρντιφ με μία εκ των δύο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ