ΕΠΟ

Ο Μπαλτάκος συναντιέται σήμερα με την UEFA και ενημερώνει θεσμικά για όσα έγιναν στη σύσκεψη με το Top-6

Ο Μπαλτάκος παρακολουθεί την αναμέτρηση Κόσοβο - Ελλάδα
Ο Μπαλτάκος παρακολουθεί την αναμέτρηση Κόσοβο - Ελλάδα INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, θα έχουν συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA για όσα έγιναν στη συνάντηση με το Top-6 και για άλλα κρίσιμα ζητήματα ενώ εν ελλάδι θα ενημερώσει τα πειθαρχικά όργανα της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, θα έχουν σήμερα συνάντηση στην Ελβετία με αξιωματούχους της UEFA.

Εκεί θα υπάρξει θεσμική ενημέρωση για όλα όσα συνέβησαν στη συνάντηση με εκπροσώπους του Top-6 την Δευτέρα (27/3) στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ μεταξύ άλλων θα αναφερθεί και στο επεισόδιο που είχε στο τέλος με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Το ραντεβού τους βέβαια ήταν προγραμματισμένο, αφού η ατζέντα περιλαμβάνει πλήθος θεμάτων που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαιτησία που αποτελεί το Νο1 ζήτημα τη δεδομένη στιγμή, η πιθανότητα διοικούσας επιτροπής από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, κάτι που είχε συζητήσει και με τη FIFA τις προάλλες και όχι μόνο θα τεθούν επί τάπητος στην συζήτηση με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και αναμένονται εξελίξεις.

Από 'κει και πέρα, ο κύριος Μπαλτάκος θα ενημερώσει θεσμικά τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα εντός της χώρας (ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ) για τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση στην Ομοσπονδία.

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ