ΑΡΗΣ

Ο Μπάγεβιτς στο Βελιγράδι

Ο Μπάγεβιτς στο Βελιγράδι
Μπάγεβιτς

Στο Βελιγράδι θα βρεθεί σήμερα (25/10) ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει το Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν

Ο "Ντούσκο" θα λειτουργήσει σε ρόλο κατασκόπου παρακολουθώντας από κοντά τις δύο από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου όπου συμμετέχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Ερυθρός Αστέρας άλλωστε είναι και ο πρώτος αντίπαλος του Άρη στον όμιλο την επόμενη Πέμπτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Μπάγεβιτς πάντως δεν θα είναι ο μόνος από το τεχνικό τιμ του Άρη που θα λειτουργήσει σε ρόλο κατασκόπου στην διάρκεια της σημερινής μέρας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον εκ των στενών συνεργατών του Τάκη Περσία που θα βρεθεί στο "Ρίμποκ" και στο παιχνίδι της Μπόλτον με την Μπράγκα.

Το διπλό αυτό ταξίδι έχει να κάνει με αφορμή το ότι ο Άρης σήμερα έχει ρεπό στον όμιλο του Κυπέλλου UEFA. Με δεδομένες τις απουσίες των Μπάγεβιτς και Περσία η σημερινή αλλά και η αυριανή προπόνηση του Άρη, τελευταία εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στην Τρίπολη με τον Αστέρα, θα γίνει κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την κάλυψη του κενού του τραυματία Μάρκο Αουρέλιο το πιθανότερο είναι να καλυφθεί από τον Κρίστι Βανγκέλι ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα επιλεχθεί ο Νίκος Καράμπελας.

Η αποστολή για Αστέρα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του «Ντούσκο» είναι οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκαρσία, Βανγκέλι, Ίβιτς και Καράμπελας.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ