ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Μπορούμε στο UEFA"

Ίβιτς: "Μπορούμε στο UEFA"
Ιβιτς, Αρης

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την νίκη με τον ΠΑΟΚ και την πορεία των κιτρίνων σε Ελλάδα και Ευρώπη

"Παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ και κερδίσαμε δίκαια. Θέλαμε την νίκη, ξέρουμε την σημασία ενός τέτοιου ντέρμπι για την πόλη, τους φιλάθλους μας οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό μας. Όταν παίζουμε εντός έδρας, ο κόσμος μας πραγματικά είναι ο... δωδέκατος παίκτης, μας δίνει τεράστια δύναμη", τόνισε ο Ίβιτς για την νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία του κόσμου της ομάδας στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης υπογράμμισε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που ανεβαίνει έχοντας δύο νίκες και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει. Εμείς έχουμε περισσότερη εμπειρία από τον Αστέρα Τρίπολης, έχουμε καλούς παίκτες και θα είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση αυτή, ώστε να πάρουμε την νίκη".



Για την παρουσία του Άρη και στους τρεις στόχους – πρωτάθλημα και Κύπελλο σε Ελλάδα και Κύπελλο UEFA στην Ευρώπη - είπε: "Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θέλουμε να κερδίσουμε όποιον αγώνα και να παίζουμε. Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".



Για τα παιχνίδια στον όμιλο του Κυπέλλου UEFA ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: "Έχουμε τις δυνατότητες για να τερματίσουμε στις τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου μας. Έχουμε εντός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπράγκα, με έξι βαθμούς μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε πιθανότητες, το πιστεύουμε μέσα στην ομάδα, έχουμε καλή ψυχολογία.

Σε κάθε αγώνα η ομάδα ανεβαίνει και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Και στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως με την Μπόλτον μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ, την Λίβερπουλ και την Τσέλσι, οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν το κλασσικό αγγλικό ποδόσφαιρο".





Για τον ίδιο ο Ίβιτς δήλωσε: "Προσωπικά θέλω δουλειά για να μπορέσω να φτάσω στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ήθελα. Σίγουρα ξεκίνησα πιο αργά από τους υπόλοιπους αλλά το κλίμα είναι άριστο στην ομάδα και με βοήθησε αρκετά για να προσαρμοστώ άμεσα.

Είμαι καλά, μία χαρά από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Άρη. Είναι η δουλειά μου να παίζω καλό ποδόσφαιρο και γι αυτό θα προσπαθήσω",

ενώ τέλος όσον αφορά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυψε πως:

"Ο Μπάγιεβιτς με ξέρει σαν παίκτη και όταν ήρθε ήταν καλό για μένα να συνεργαστώ μαζί του".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ