LA LIGA

Ο Μπαένα κατήγγειλε τον Βαλβέρδε για την επίθεση εις βάρος του στο φινάλε του Ρεάλ - Βιγιαρεάλ

Ο Μπαένα κατήγγειλε τον Βαλβέρδε για την επίθεση εις βάρος του στο φινάλε του Ρεάλ - Βιγιαρεάλ
@2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Το επεισόδιο που είχε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με τον Άλεξ Μπαένα μετά από το φινάλε του αγώνα της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ θα έχει και συνέχεια, με τον παίκτη του κίτρινου υποβρυχίου να προχωράει σε καταγγελία κατά του μέσου των μερένγκες.

Η Βιγιαρεάλ έφυγε με πολύ μεγάλη νίκη το βράδυ του Σαββάτου (9/4) από το "Μπερναμπέου" επικρατώντας με 3-2 της Ρεάλ ωστόσο πέρα από την κόντρα που είχαν οι δύο ομάδες στο χορτάρι, είναι έτοιμες και για μία νέα διαμάχη σε ατομικό επίπεδο.

Πρωταγωνιστές είναι οι Φεντερίκο Βαλβέρδε και Άλεξ Μπαένα, με ένα απρεπές σχόλιο που φέρεται να έκανε ο δεύτερος κατά τ διάρκεια του αγώνα για το παιδί του πρώτου, να πυροδοτεί ένταση και να ακολουθούν... αντίποινα.

Αυτά έλαβαν χώρα στο πάρκινγκ του γηπέδου, με το ρεπορτάζ του ESPN να αναφέρει πως ο Ουρουγουανός μέσος επιτέθηκε με γροθιές στον εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, έχοντας στο μυαλό του την μεταξύ τους κόντρα που κρατάει εδώ και μήνες και συγκεκριμένα από το ματς των δύο ομάδων στη φάση των "16" του Copa del Rey στις 19 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του ο Μπαένα αρνήθηκε μετά το ματς πως προχώρησε σε ένα τέτοιο ανάρμοστο σχόλιο και όχι μόνο αυτό αλλά αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" να αποκαλύπτει την Κυριακή πως κατέθεσε μήνυση κατά του Βαλβέρδε κάνοντας τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Το εν λόγω μέσο υποστήριξε πως ο Μπαένα είχε την επιλογή να υποβάλλει καταγγελία στην αστυνομία, στην Επιτροπή Αγώνων είτε και στις δύο αρχές, με τον παίκτη της ομάδας του Κίκε Σετιέν να επιλέγει να το κάνει ενώπιων σε αστυνομικό τμήμα στην Καστεγιόν.

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ