ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Ο Μουρίνιο κατηγορείται για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι Κ14 της Ρόμα με τη Λάτσιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο
Ο Ζοζέ Μουρίνιο © 2022 SHUJI KAJIYAMA / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρακολούθησε το ντέρμπι Κ14 τη Ρόμα με τη Λάτσιο και κατηγορήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς αποδοκίμασε έναν παίκτη των "λατσιάλι" και είπε στους ποδοσφαιριστές των "τζιαλορόσι" να προσποιηθούν μυϊκό τραυματισμό για να "ροκανίσουν" τον χρόνο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό. Ενώ τιμωρήθηκε βαριά για την αποβολή του στο παιχνίδι της Ρόμα με την Κρεμονέζε και θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα ματς, κατηγορείται για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι Κ14 των "τζιαλορόσι" με τη Λάτσιο.

Σύμφωνα με το Messaggero, οι "λατσιάλοι" κατηγορούν τον Special One ότι αποδοκίμασε έναν παίκτη της ομάδας, καθώς κι ότι προέτρεψε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ρόμα να προσποιηθούν μυϊκό τραυματισμό για να "ροκανίσουν" τον χρόνο.

Στη σελίδα της η Λάτσιο υποστήριξε επίσης, ότι τόσο Μουρίνιο, όσο κι οι παίκτες της πρώτης ομάδας της Ρόμα, που παρακολουθούσαν τον αγώνα, υιοθέτησαν μια συμπεριφορά που αντιβαίνει στον σεβασμό και τον αθλητισμό, προσβάλλοντας τους αντιπάλους.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ