ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Ο Μουρίνιο είναι αρνητικός στο να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα © 2022 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας, καθώς είναι πλήρως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στη Ρόμα, αφήνοντας όμως ένα παράθυρο για το μέλλον.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα ωστόσο δέχθηκε κρούσεις τόσο από την εθνική Πορτογαλίας ως αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος, όσο και από την εθνική Βραζιλίας μετά το Μουντιάλ 2022.

Το Sky Italia αναφέρει σε σημερινό (24/12) δημοσίευμά του ότι η Πορτογαλία έχει ασκήσει αρκετή πίεση, ωστόσο ο "Special One" θα απαντήσει αρνητικά, παρότι τον τίμησε η πρόταση που του κατέθεσαν. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι είναι νωρίς γι' αυτόν να αναλάβει την εθνική ομάδα και ότι θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στη Ρόμα (στέλνοντας μήνυμα και στην πλευρά της Βραζιλίας).

Ο Μουρίνιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πορτογαλία για τις γιορτές των Χιστουγέννων και θα συναντήσει κατ' ιδίαν τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας όπου θα του εκφράσει και τη σχετική του επιθυμία. Παρ' όλα αυτά για το μέλλον η πόρτα του Μουρίνιο είναι πάντα ανοικτή για την εθνική Πορτογαλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ