CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγραψε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγραψε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League
2022 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ρομπότ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, έβαλε τρία γκολ σε 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα και έγραψε στο Ρέιντζερς - Λίβερπουλ το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League.

Μπήκε στο 68' για να... κάψει λίγη βενζίνη και να έχει αγωνιστικό ρυθμό στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε καλή διαχείριση του ρόστερ του στο εκτός έδρας παχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League, όμως ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε άγριες διαθέσεις και με τρία γκολ σε έξι λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, έγραψε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Ο Αιγύπτιος σούπερσταρ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 68' της αναμέτρησης, έβαλε το πρώτο του γκολ στο 76, το δεύτερο στο 80' και το τρίτο στο 81' και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τελικό 7-1 της ομάδας του απέναντι στους Σκωτσέζους που έκαναν το... λάθος να κλωτσήσουν το θηρίο που κοιμόταν. Το ξύπνησαν και το πλήρωσαν. Για την ιστορία, ο Σαλάχ έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο Μπαφετιμπί Γκομπίς από αγώνα της Λιόν με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-7 το 2011).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ