Ανάρτηση – έπος από τον Βίκο Ιωαννίνων μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: “Το γεράκι δεν πέταξε, ευτυχώς δεν πνίγηκε”

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΥΨΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
O Bίκος Ιωαννίνων προχώρησε σε ακόμα μία απίθανη ανάρτηση στα social media της ομάδας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Ο Βίκος Ιωαννίνων ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 93-67 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL σε μια αναμέτρηση στην οποία δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός μετά από την τεράστια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Γιαννιώτες είχαν όρεξη για αυτοσαρκασμό και πλάκα και όπως το συνηθίζουν πλέον έκαναν μια απίθανη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας.
Η ανάρτηση του Βίκου Ιωαννίνων
“Η συνέχεια που σας χρωστούσαμε. Το γεράκι δεν πέταξε. Ευτυχώς όμως, δεν πνίγηκε. Επιστρέφει στα Γιάννενα για να μάθει να πετάει”.