ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα και στο Μαϊάμι: "Μου δώσατε πολλή αγάπη, νιώθω σαν το σπίτι μου"

Ο Λιονέλ Μέσι σηκώνει τη Χρυσή Μπάλα πριν από το φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λιονέλ Μέσι σηκώνει τη Χρυσή Μπάλα πριν από το φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι © 2023 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αφού σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα πριν από τον φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με τη Νιου Γιορκ Σίτι κι αποθεώθηκε από τον κόσμο τόνισε

Η Ίντερ Μαϊάμι ετοίμασε μία όμορφη εκδήλωση στον Λιονέλ Μέσι, που επέστρεψε στο Μαϊάμι κι εμφανίστηκε στο γήπεδο πριν από το φιλικό παιχνίδι με τη Νιου Γιορκ Σίτι, κρατώντας την 8η Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αφού αποθεώθηκε από το κατάμεστο DRV PNK σήκωσε στον ουρανό του Μαϊάμι το τρόπαιο κι ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του.

"Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Για μένα είναι πολύ όμορφο να το μοιράζομαι μαζί σας. Νιώθω σαν να είμαι εδώ πολύ καιρό, παρότι το διάστημα είναι μικρό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Μαϊάμι, της πόλης γενικά για την υποδοχή σε εμένα και την οικογένειά μου. Μου έδωσαν πολλή αγάπη, με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Είναι μια πόλη με πολλούς Λατίνους και με κάνει να νιώθω άνετα.

Είμαστε μαζί λίγο διάστημα και καταφέραμε κάτι σημαντικό, τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. Είναι κάτι σημαντικό για αυτό που έρχεται την επόμενη χρονιά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη.

Θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε και να κερδίζουμε τίτλους. Ελπίζω να μας ακολουθήσετε. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Είναι σπουδαίο να σας έχω κοντά".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ