VIRAL

Ο Μέσι ντριμπλάρει χωρίς έλεος τους γιους του στο σαλόνι

Ο Λιονέλ Μέσι ντριμπλάρει τους γιους του στο σαλόνι
Ο Λιονέλ Μέσι ντριμπλάρει τους γιους του στο σαλόνι PRINT SCREEN TWITTER

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε χρόνο για να παίξει μπάλα με τους τρεις γιους του, με τη σύζυγό του να δημοσιεύει ένα video που δείχνει τον Αργεντινό να τους ντριμπλάρει χωρίς έλεος και να τους "ταλαιπωρεί".

Στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του περνάει ο Λιονέλ Μέσι, μετά την τεσσάρα της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Κλαμπ Μπριζ (4-1) στην αναμέτρηση της Τρίτης (7/12) για το Champions League, όπου με τα δύο γκολ του ξεπέρασε τον Πελέ στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών και έβαλε πλώρη για την κορυφή και σε αυτή τη λίστα.

Η επόμενη αναμέτρηση των Παριζιάνων είναι την Κυριακή κόντρα στην Μονακό (12/12) για τη Ligue 1 και ο Αργεντινός σταρ βρήκε χρόνο για να παίξει με τους τρεις γιους του.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video που δείχνει τον Pulga να παίζει μπάλα με τους γιους του στο σαλόνι του σπιτιού και να τους "ταλαιπωρεί" με τις συνεχείς ντρίμπλες του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS VIRAL ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ