ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι έκανε τη λιγότερο παραγωγική σεζόν της καριέρας του από το 2006/07

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ στο Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ στο Champions League © 2022 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και έκανε τη λιγότερη παραγωγική σεζόν της καριέρας του από το 2006/07, καταγράφοντας μέχρι στιγμής εννέα γκολ και 13 ασίστ.

Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν μείνει πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γαλλίας, με τον Λιονέλ Μέσι ωστόσο, να μπορεί δύσκολα να αλλάξει τους αριθμούς του.

Ο Αργεντινός σταρ που μετά από 21 χρόνια στην Μπαρτσελόνα - αν συνυπολογιστούν και τα χρόνια στις ακαδημίες - για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα άλλης ομάδας και συγκεκριμένα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής εννέα γκολ και 13 ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις

Η πρώτη του σεζόν όμως με τους Παριζιάνους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για εκείνον, αφού όπως μαρτυρούν τα στατιστικά του έκανε τη λιγότερο παραγωγική σεζόν της καριέρας του από το 2006/07, όταν και είχε σκοράρει 17 γκολ και είχε μοιράσει τρεις ασίστ.

Αν μάλιστα, υπολογίσουμε μόνο τα τέρματα που έχει σημειώσει τότε πρόκειται για τη χειρότερη σεζόν μετά το 2005/06, καθώς τότε είχε πετύχει οκτώ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ