ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Μέσι είχε προτρέψει τον Εμπαπέ να πάει στη Ρεάλ: "Κάνε το, σου αξίζει ένα νικηφόρο πρότζεκτ"

Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021
Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι συμβούλευσε τον Κιλιάν Εμπαπέ, λίγο προτού αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, να πάει στη Ρεάλ αν το θέλει πραγματικά.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πλέον γνωστό πως δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι και να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους ή να τον κρατήσουν και του χρόνου με τον κίνδυνο να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Ο Γάλλος σταρ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη Ρεάλ, η οποία αναμένεται να προσφέρει στην Παρί 120 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Λίγο πριν αποχωρήσει μάλιστα από το Παρίσι ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το defensacentral, προέτρεψε τον άλλοτε συμπαίκτη του να φύγει από την Παρί και να πάει στη Μαδρίτη.

"Προτιμώ να πας στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν θέλεις να πας στη Ρεάλ, κάνε το, σου αξίζει ένα πραγματικά νικηφόρο πρότζεκτ", ήταν τα λόγια του Αργεντινού στον Εμπαπέ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ