ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Η Παρί είναι η μοναδική επιλογή μου αυτήν τη στιγμή, είμαι έτοιμος για την προετοιμασία"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κλήθηκε να μιλήσει για το ζήτημα του συμβολαίου του με την Παρί ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκπροσώπησε τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας πριν από τον αγώνα με το Γιβραλτάρ για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 και αναπόφευκτα κλήθηκε να μιλήσει και για το ζήτημα της μη επέκτασης του συμβολαίου του με την Παρί.

"Ήδη έχω απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Παρί την επόμενη σεζόν. Είναι η μοναδική επιλογή μου αυτήν τη στιγμή. Είμαι έτοιμος να γυρίσω για τη θερινή προετοιμασία. Ελπίζω οι επόμενες ερωτήσεις να είναι για τον αγώνα αύριο", δήλωσε αρχικά, αλλά... διαψεύστηκε.

Η επόμενη ερώτηση ήταν σχετικά με την επιστολή που έστειλε στην Παρί και με την οποία γνωστοποιούσε ότι δεν θα ασκούσε το δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου για ακόμα έναν χρόνο.

"Η επιστολή αυτή δεν εστάλη στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, αλλά νωρίτερα. Δεν πίστευα ότι ένα γράμμα θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Ύστερα από αυτές τις αντιδράσεις, δεν με ενδιαφέρει. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ