ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι έφτασε τα 495 γκολ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ισοφάρισε τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2023 HUSSEIN MALLA / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ κόντρα στη Λανς έφτασε τα 495 γκολ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ισοφάρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Παρί μέσα σε εννέα λεπτά "καθάρισε" το ματς με τη Λανς, παίρνοντας τη νίκη με 3-1. Εκτός από το γκολ του Βιτίνια και του Κιλιάν Εμπαπέ που είχε ιστορική σημασία, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ της Παρί στη Ligue 1, μεγάλη σημασία είχε και το τέρμα που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Pulga έφτασε συνολικά τα 21 γκολ με τους Παριζιάνους και πλέον μετρά 495 γκολ συνολικά σε επίπεδο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάπως έτσι, το Σάββατο (15/4) ισοφάρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει πετύχει επίσης, 495 τέρματα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Γιουβέντους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός σταρ αναμένεται να ξεπεράσει τον CR7, ο οποίος αποχώρησε από την Ευρώπη και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία πριν από λίγους μήνες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ