ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Ο Μαζουακού σκόραρε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά το Ολυμπιακός - Πλατανιάς του 2015

Ο Μαζουακού πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1
Ο Μαζουακού πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1 INTIME

Μετά από έξι χρόνια ο Μαζουακού βρήκε ξανά δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος στο ματς της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ. Τελευταία φορά είχε σκοράρει στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς το 2015.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 3-2 της Τσέλσι για την 15η αγωνιστική της Premier League. Ήρωας για τα σφυριά ήταν ο Μαζουακού, ο οποίος βρήκε τα δίχτυα στο 87ο λεπτό με απίθανο τρόπο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Κονγκολέζος χρειάστηκε να περιμένει έξι χρόνια για να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος. Τελευταία φορά είχε πετύχει γκολ, όταν βρισκόταν στα μέρη μας. Συγκεκριμένα ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για την 3η αγωνιστική. Είχε κάνει το 3-0 στο 59' στη νίκη των ερυθρόλευκων με 3-1 απέναντι στους Χανιώτες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ