ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μαυροπάνος "προκάλεσε" το γκολ της Στουτγκάρδης στο ματς με τη Λεβερκούζεν

Ο Μαυροπάνος "προκάλεσε" το γκολ της Στουτγκάρδης στο ματς με τη Λεβερκούζεν

Μετά από κεφαλιά του Ντίνου Μαυροπάνου που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Λεβερκούζεν, Χραντέτσκι, ο Μανγκαλά μείωσε για τη Στουτγκάρδη πριν βγει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη "Mercedes-Benz-Arena"

Ο Ντίνος Μαυροπάνος συμμετείχε ενεργά στο γκολ με το οποίο η Στουτγκάρδη μείωσε το σκορ ύστερα από το 0-2 της Λεβερκούζεν στο πρώτο 20λεπτο του μεταξύ τους αγώνα για την 5η αγωνιστική στην Bundesliga.

Ο 23χρονος μπακ, βασικός για άλλη μια φορά από τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο ως δεξιός στόπερ σε άμυνα των τριών, έκανε εξαιρετικό άλμα σε εκτέλεση φάουλ από τον Μαρμούς στο 38' και με την κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα Χραντέτσκι σε μια δύσκολη επέμβαση χαμηλά στη γωνία του.

Παρά τη δύσκολη απόκρουση του Φινλανδού γκολκίπερ, η μπάλα παρέμεινε "ζωντανή" στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Μανγκαλά στέλνοντας την με πλασέ στην ανυπεράσπιστη πια εστία των φιλοξενούμενων.

Ήταν το γκολ με το οποίο η Στουτγκάρδη έκλεισε την απόσταση από τις "ασπιρίνες", με το φινάλε να βρίσκει πάντως τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με σκορ 3-1 βρίσκοντας και τρίτο γκολ στο 70 λεπτό με τον Βιρτζ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ