ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μαυροπάνος μπλόκαρε τα περισσότερα σουτ στην Bundesliga τη φετινή σεζόν

Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μπλόκαρε συνολικά 84 σουτ τη φετινή σεζόν στην Bundesliga μια επίδοση που δεν έκανε κανένας άλλος ποδοσφαιριστής στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τη Στουτγκάρδη, η οποία παρέμεινε στο τέλος στην Bundesliga, ενώ ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Άρσεναλ.

Μάλιστα ξεχώρισε σε μια στατιστική, καθώς μπλόκαρε τα περισσότερα σουτ από κάθε άλλον αμυντικό στο γερμανικό πρωτάθλημα, "κόβοντας" συνολικά 84 σουτ. Δεύτερος ήταν ο Εντικά της Άιντραχτ με 74.

Φέτος ο 24χρονος Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε συνολικά 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και μια ασίστ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ