ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μαυρίας για το χαστούκι στο Ηράκλειο

Ο Μαυρίας για το χαστούκι στο Ηράκλειο
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το χαστούκι που δέχτηκε από οπαδό του ΟΦΗ στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην εκπομπή "Δίκη στο ΣΚΑΪ" και αναφέρθηκε στα δυσάρεστο περιστατικό, το πρώτο που συνέβη στην καριέρα του στα γήπεδα της Superleague.

Αρχικά, περιέγραψε πως δέχτηκε το χτύπημα: "Έγινε μια κόντρα στο πλάγιο με τον αντίπαλό μου, έπεσα στις πινακίδες κι ενώ σηκώθηκα για να συνεχίσω το παιχνίδι, ένιωσα ένα χαστούκι στο πρόσωπό μου. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως ήρθε από την κερκίδα και αμέσως φώναξα το διαιτητή για να του εξηγήσω τι έγινε".

Κατόπιν, στάθηκε στη συζήτηση του με τον διαιτητή, Σταύρο Τριτσώνη: "Με ρώτησε τι έγινε, του είπα ακριβώς το συμβάν και μου απάντησε ‘ηρέμησε, θα το κανονίσω εγώ'".

Κλείνοντας, δεν έκρυψε την απογοήτευση του: "Και μόνο που το σκέφτομαι, νιώθω δυσαρεστημένος από αυτά τα πράγματα που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Υπάρχει το βίντεο στη "Δίκη"

Στην "Δίκη" μάλιστα υπάρχει και σχετικό βίντεο το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι... θεός να τον κάνει φίλαθλος του ΟΦΗ που χτυπάει τον 18χρονο άσο του Παναθηναϊκού και ο οποίος φυσικά έφυγε από το γήπεδο του ΟΦΗ χωρίς να έχει την παραμικρή συνέπεια.

Βέβαια ο ίδιος ο εισαγγελέας με αυτεπάγγελτα θα μπορούσε να ασκήσει δίωξη, την Τρίτη κιόλας για να βρεθεί ο δράστης. Επίσης η πράσινη ΠΑΕ θα μπορούσε και η ίδια να κυνηγήσει το θέμα για να προστατεύσει τον ποδοσφαιριστή της και να το φτάσει ακόμα και στα δικαστήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ