ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Μάξι Ροντρίγκες στο SPORT24: "Δεν φοβόμαστε τη Γαλλία, πεπρωμένο του Μέσι να κλείσει τον κύκλο των Μουντιάλ με ένα τρόπαιο"

Ο Μάξι Ροντρίγκες με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη
Ο Μάξι Ροντρίγκες με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη SPORT24

Ο Μάξι Ροντρίγκες μίλησε στο SPORT24 για τη μεγάλη ώρα της εθνικής Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γαλλία και το πεπρωμένο ζωής του Λιονέλ Μέσι.

Η μεγάλη ώρα για την Αργεντινή έφθασε, ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γαλλία είναι προ των πυλών. Η μεγάλη ώρα που προσδοκούν όλοι οι Αργεντινοί, αλλά και μια γενιά παικτών που γεύτηκε την πίκρα, δοκιμάστηκε από την αποτυχία.

Ο Μάξι Ροντρίγκες ήταν μέλος αυτής της γενιάς που πάντα έβρισκε ένα εμπόδιο πριν φτάσει στην πηγή, που όταν έφτανε δεν έπινε νερό. Ήρθε, άραγε η ώρα ο πρώην συμπαίκτης του στην "αλμπισελέστε", Λιονέλ Μέσι, να πάρει "εκδίκηση" για τα ονειρά τους.

Ο πρώην εξτρέμ των Νιούελς, Εσπανιόλ, Ατλέτικο, Λίβερπουλ και Πενιαρόλ είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση για το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής (18/12) στο Λουσαΐλ. Το καταλαβαίνει κανείς αν διαβάσει τα όσα είπε αποκλειστικά στο SPORT24.

"Έφτασε η ώρα της Αργεντινής. Έφτασε η ώρα να παίξουμε ένα τελικό Μουντιάλ και να βγούμε νικητές από αυτόν. Να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Δεν φοβόμαστε καμία Γαλλία και κανέναν αντίπαλο. Σε έναν τελικό, όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Η Αργεντινή εξαρτάται μόνο από την Αργεντινή. Εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της και από κανέναν άλλον".

Είναι το πεπρωμένο ζωής του Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο του ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου να πανηγυρίσει το τρόπαιο που τόσο κυνήγησε; Είναι το γραφτό του;

"Ελπίζουμε ότι είναι το πεπρωμένο του Μέσι να κλείσει τον κύκλο των Μουντιάλ του με ένα τρόπαιο. Μακάρι να είναι έτσι την Κυριακή".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ