ΑΡΗΣ

Ο Μασάδο έτοιμος να αποχαιρετήσει

Ο Μασάδο έτοιμος να αποχαιρετήσει
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο μπορεί να παραμένει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο θεωρεί και ο ίδιος δεδομένο το διαζύγιό του με τον Άρη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μανουέλ Μασάδο θα κληθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το τυπικό μέρος της ολοκλήρωσης της συνεργασίας τους.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με προοπτική ανανέωσης και για την επόμενη που δεν θα γίνει.

Ο Μασάδο αναμένει την κλήση του από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να βρεθεί στα γραφεία της ώστε να συζητήσουν για τελευταία φορά ως τεχνικός της ομάδας.

Μία κλήση που δεν έγινε στο διήμερο, χθες ή σήμερα, που ακολούθησε της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη αφού προέχουν οι διοικητικές εξελίξεις.

Κι αν ο Μασάδο είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου του Άρη δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού σύμφωνα με μία πρώτη φημολογία υπάρχουνε μία, δύο επαρχιακές ομάδες που σκέφτονται τη συνεργασία τους μαζί του.

Εν τω μεταξύ ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη ήταν παρών το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τους εν Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστές του Άρη παρά το γεγονός ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί από το βράδυ της Κυριακής.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα στο «ΚλεάνθηςΒικελίδης» αλλά παρόλα αυτά ο Μασάδο προσανατολίζεται να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και την επόμενη εβδομάδα. Το σημερινό πρόγραμμα ωστόσο περιελάμβανε αποθεραπεία, ενώ προς το τέλος, όλοι χαλάρωσαν παίζοντας ποδοβόλεϊ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ