ΓΟΥΛΒΣ

Ο Μαρτίνς αρνήθηκε πρόταση της Χαλ και έγινε υποψήφιος για τη Γουλβς

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσελκύει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες που ψάχνουν προπονητή, με τη Χαλ να μην τον ικανοποιεί και να περιμένει τη Γουλβς.

Οι απολύσεις προπονητών στην Αγγλία φαίνεται πως επηρεάζουν άμεσα και το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο.

Η Χαλ απέλυσε τον Σότα Αρβελάτζε την Παρασκευή, ύστερα από ακόμα μία ήττα που την άφησε στην 20ή θέση της Championship και σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Μπρούνο Αντράντε, έκανε πρόταση στον Μαρτίνς.


Ο 52χρονος προπονητής απάντησε αρνητικά στην προσφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί, του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού που εδώ και λίγους μήνες είναι ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου.

Μία ημέρα αργότερα, η Γουλβς απέλυσε τον Μπρούνο Λάζε και οι πρώτοι υποψήφιοι που εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ είναι Πορτογάλοι, λόγω της παρουσίας του Ζόρζε Μέντες στα τεκταινόμενα των "λύκων".

Ο Μαρτίνς, ο Κάρλος Καρβαλιάς, ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι τρία ονόματα που φέρονται στη λίστα των διαδόχων, ενώ εξετάζεται κι η περίπτωση του Τζούλεν Λοπετέγκι, που βρίσκεται υπ' ατμόν από τη Σεβίλλη.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ