ΜΑΡΣΕΛΟ

Ο Μαρσέλο έφτασε στην Βραζιλία και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Φλουμινένσε στο αεροδρόμιο

Ο Μαρσέλο έφτασε στην Βραζιλία και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Φλουμινένσε στο αεροδρόμιο
PRINT SCREEN

Ο Μαρσέλο έφτασε στην Βραζιλία για λογαριασμό της Φλουμινένσε, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, με εκατοντάδες οπαδούς της να τον υποδέχονται με συνθήματα και τραγούδια στο αεροδρόμιο ζητώντας μέχρι και το Copa Libertadores.

Μετά από 15 χρόνια στην Ρεάλ (2007-2022) όπου κατέκτησε τα πάντα με τους μερένγκες (ο πλέον πολυνίκης παίκτης στην ιστορία των Μαδριλένων) και μερικούς μήνες παρουσίας στον Ολυμπιακό, ο "πολύς" Μαρσέλο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και μάλιστα στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, την Φλουμινένσε.

Το γεγονός αυτό σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της "Φλου" και τα συναισθήματα αυτά αποτυπώθηκαν ανάγλυφα το απόγευμα της Πέμπτης (09/03), με εκατοντάδες οπαδούς της να συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο και να επιφυλάσσουν αποθεωτική υποδοχή στον 34χρονο θρύλο, με συνθήματα και τραγούδια.

Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του, ήταν τυλιγμένος με σημαία της Φλουμινένσε και φαινόταν να το απολαμβάνει σε απόλυτο βαθμό αφού τραγουδούσε συνεπαρμένος μαζί με τους οπαδούς, με κάποιους μάλιστα εξ αυτών να ζητούν από την Φλουμινένσε την κατάκτηση του Copa Libertadores έχοντας πλέον τον Μαρσέλο στο ρόστερ της.

Σημειώνεται πως αρκετοί αυτών ξενύχτησαν στο αεροδρόμιο περιμένοντας την άφιξη του Μαρσέλο, πηγαίνοντας εκεί έπειτα από τη νίκη της της ομάδας τους με 2-1 επί της Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα Carioca, με τη διοίκηση του συλλόγου να ετοιμάζει μία μεγαλειώδη φιέστα στο πλαίσιο της παρουσίασής του το βράδυ της Παρασκευής (10/03) στο ιστορικό "Μαρακανά".

TAGS ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ