ΜΑΡΣΕΛΟ

Ανακοίνωσε τον Μαρσέλο η Φλουμινένσε

Ανακοίνωσε τον Μαρσέλο η Φλουμινένσε

Μετά από τον Ολυμπιακό, ο Μαρσέλο επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από 16 χρόνια για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με την Φλουμινένσε να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η Φλουμινένσε ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Μαρσέλο, όντας στα τμήματα υποδομής της από το 2002 μέχρι το 2005 και κατόπιν υπέγραψε μαζί της το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, και έπειτα από 16 χρόνια ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στις... ρίζες του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του με την Ρεάλ στα 15 χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη (έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους με τη φανέλα της βασίλισσας) και τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (10 συμμετοχές - 3 γκολ), με τον 34χρονο αριστερό μπακ να λύνει πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να επαναπατρίζεται.

Όχι μάλιστα για οποιαδήποτε ομάδα αλλά για την Φλουμινένσε, με την "Φλου" να ανακοινώνει τη συμφωνία μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής και να τον παρουσιάζει με τη φανέλα της στους λογαριασμούς της στα social media, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη φράση "Η ώρα της επιστροφής έφτασε".

Όπως αναφέρει η "Globo Esporte", το συμβόλαιο του Μαρσέλο με την Φλουμινένσε θα έχει ισχύ το 2023, με τον Βραζιλιάνο θρύλο να έχει να επιδείξει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 40 εμφανίσεις του με την "Φλου" στην πρώτη του θητεία, πριν πουληθεί τον Ιανουάριο του 2007 στην Ρέαλ έναντι ενός ποσού κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ