ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μάρκους Μπεργκ αποκλειστικά στο SPORT24: "Δυνατός και με καλό αριστερό πόδι ο Βιλένα, πραγματικός ηγέτης ο Ζέκα"

Μάρκους Μπεργκ για Βιλένα
Μάρκους Μπεργκ για Βιλένα

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 για το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του Παναθηναϊκού, Τόνι Βιλένα, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το βράδυ της Παρασκευής (7/7) ένα μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ", ανακοινώνοντας τον Τόνι Βιλένα. Έναν παίκτη για τον οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν εικόνα, αφού τον έχουμε δει στο παρελθόν να αγωνίζεται κόντρα σε ελληνικές ομάδες.

Ένα από τα πρόσωπα που συμβουλεύτηκε ο Τόνι Βιλένα, προτού πάρει την απόφαση να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "πράσινους" ήταν ο Μάρκους Μπεργκ.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια στη Κράσνονταρ και ο Ολλανδός μέσος ζήτησε τη γνώμη του Σουηδού επιθετικού για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο άλλοτε φορ των "πρασίνων" μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Βιλένα ως ποδοσφαιριστή, για το τι τον συμβούλεψε αλλά εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τον Ζέκα που επέστρεψε στο "τριφύλλι".

Για το πώς θα περιέγραφε τον Βιλένα ως παίκτη, ανέφερε: "Είναι δυνατός, έξυπνος και πολύ εργατικός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιθετικός, όσο και ως αμυντικός μέσος. Έχει καλό αριστερό πόδι".

Για το τι του είπε για το γεγονός ότι έρχεται στον Παναθηναϊκό: "Του έχω ευχηθεί καλή τύχη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, που θα έχει την ευκαιρία να παίξει στον Παναθηναϊκό και που αυτός και η οικογένειά του θα μείνουν στην Αθήνα".

Αναφορικά με την επιστροφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Έμαθα για την επιστροφή του Ζέκα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό που γύρισε πίσω. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης και ένας ποδοσφαιριστής γεμάτος πάθος".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ