ΒΕΡΟΙΑ

Ο Μαντζουράκης στο "τιμόνι"

Ο Μαντζουράκης στο "τιμόνι"
Μαντζουράκης

"Γνωρίζω την δυσκολία αυτής της αποστολής" είπε ο νέος τεχνικός της Βέροιας, Γιάννης Μαντζουράκης

" Καλωσορίζουμε στην ομάδα τον κ. Γιάννη Μαντζουράκη. Είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός και κατά τη γνώμη μου συγκαταλέγεται στους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη βοήθειά του θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας" ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου, της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Αρβανιτίδη.

Μαντζουράκης: "Ενα πολύ καλό δώρο..."

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας που έχει σκοπό την παραμονή έδειξε ο νέος τεχνικός της Βέροιας, που έστειλε μήνυμα ελπίδας αλλά και συμπαράστης στον κόσμο της "Βασίλισσας του Βορρά".

" Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Γνωρίζω την δυσκολία αυτής της αποστολής, όπως γνωρίζω και τα προσόντα και τις δυνατότητες της ομάδας. Μέσα από μια καλή, ποιοτική και αρμονική δουλειά απ’ όλους μας, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα της πόλης μας και της περιοχής μας στη μεγάλη κατηγορία.

Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ καλό δώρο και για τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο, που μετά από πολλά χρόνια είδε την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια και θα είναι χαρά γι’ αυτούς να παλέψουν για να την κρατήσουν. Έχουμε ανάγκη τη συμπαράσταση των φιλάθλων και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνουμε.

Λογικό είναι να μην ξέρω ακόμη πολλά πράγματα για την ομάδα, την οποία είδα στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ στην Κατερίνη. Όσο για το υλικό, πιστεύω πως τα όποια κενά θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Να σημειώσω πως μαζί μου θα είναι και ο συνεργάτης μου Βεριντιάνο Μαρσέλο, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα δούμε αν θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο.

Τέλος θέλω να πω ότι είναι δύσκολο το χρονικό αυτό διάστημα και είναι ανάγκη όλοι να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν την ομάδα





".








TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ