ΡΟΜΑ

Ο Μαντσίνι φεύγει... ο Ντι Νατάλε έρχεται!

Ο Μαντσίνι φεύγει... ο Ντι Νατάλε έρχεται!
ντι ναταλε πανηγυρικο

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε θα καλύψει το κενό του Αμαντίνο Μαντσίνι όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός οδεύει προς το Μιλάνο και την Ίντερ και οι "τζαλορόσι" φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αντόνιο Ντι Νατάλε, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.
Οι διοικούντες της ομάδας της "αιώνιας πόλης" έχουν μπάτζετ 20 εκ. ευρώ το φετινό καλοκαίρι που προκύπτει και από την μεταγραφή του Μαντσίνι στους "νερατσούρι" και η πρώτη κίνηση έχει ήδη γίνει με την εξαιρετική προσθήκη του Γιόρν Άρνε Ρίισε.

Σειρά μετά τον 27χρονο Νορβηγό παίρνει όπως όλα δείχνουν ο Αντόνιο Ντι Νατάλε που μαζεύει τις αποσκευές του και ετοιμάζεται για Ολίμπικο.

Άλλωστε ο τεχνικός των "τζαλορόσι, Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ιταλό επιθετικό και έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποδοσφαιρική αξία του Ντι Νατάλε που στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε 17 γκολ και στην Ρώμη είναι έτοιμοι για να ξοδέψουν 12 εκ. ευρώ για να τον ντύσουν "τζαλορόσο".

Οι ιθύνοντες της Ρόμα περιμέναν την λήξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για να κάνου την κίνηση τους και τώρα που οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αποκλείστηκαν από τους Ισπανούς ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις για τον Ντι Νατάλε.

Από την πλευρά του παίκτη, ο 31χρονος Ιταλός γνωρίζει πως οι "τζαλορόσι" είναι η τελευταία ευκαιρία στην καριέρα του για να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα επιπέδου Champions League.










TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ