ΙΝΤΕΡ

Ο Μαντσίνι "έκοψε" τον Αντριάνο

Ο Μαντσίνι "έκοψε" τον Αντριάνο
New Image

Ο Βραζιλιάνος φορ πέτυχε το γκολ της νίκης της Ίντερ με τη Ρετζίνα, όμως ο Μαντσίνι τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς του "Μπαρμπέρα"

Εάν όμως για τον Ιταλό πορτιέρο ο λόγος που "κόπηκε" είχε να κάνει με την φυσική του κατάσταση, για τον Βραζιλιάνο (σκόρερ του νικητήριου τέρματος της πρωταθλήτριας στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Ρετζίνα) τα κριτήρια είχαν να κάνουν με θέματα τακτικής, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.
"Είναι αλήθεια ότι ο Αντριάνο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας όταν έπαιξε για τελευταία φορά στη Σικελία με την Παλέρμο, όμως αυτό δεν καθορίζει τις επιλογές μου για αύριο (28/8).

Έχω πέντε επιθετικούς στη διάθεσή μου, συχνά στα τελευταία ματς άφησα τρεις από αυτούς στον πάγκο",

τόνισε ο τεχνικός της Ίντερ και συμπλήρωσε:

"Και αυτό ίσως να ήταν απόφαση χωρίς λογική, καθώς στον πάγκο χρειάζεται να υπάρχουν παίκτες ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις θέσεις σε περίπτωση ανάγκης.

Επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι μπορώ να έχω μόνο δύο επιθετικούς στον πάγκο. Δυστυχώς, κάθε φορά είμαι αναγκασμένος να στέλνω έναν στην εξέδρα".




"Πιο δύσκολο από πέρυσι το ματς"
Όσο για το ματς με την Παλέρμο, που έρχεται λίγες ημέρες μετά το ταξίδι στη Μόσχα και τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαντσίνι επεσήμανε: "Θα είναι σίγουρα πιο σκληρό σε σχέση με το περυσινό ματς όπου κερδίσαμε 2-1.

Η Παλέρμο είναι μία εξαιρετική ομάδα, έχω δει αρκετά ματς και παίζουν πολύ καλά. Πέρυσι η Ίντερ είχε κάνει ένα εξαιρετικό ματς, συνεπώς ελπίζω η ομάδα μου να μην έχει μεγάλες διαφορές και να συνεχίζει αυτό που έχει ξεκινήσει από την περυσινή σεζόν.

Ταυτόχρονα, πιστεύω πως το ματς αυτό θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έγινε έναν χρόνο πριν, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς".






"Γυρίζει το Δεκέμβρη ο Βιεϊρά"
Για τον νέο τραυματισμό του Βιεϊρά, με τις ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επιστροφή του στα γήπεδα από το 2008, ο Μαντσίνι εμφανίστηκε περισσότερο αισιόδοξος.

"Ελπίζω να έχουμε τον Βιεϊρά για τα τέσσερα παιχνίδια του Δεκεμβρίου. Διάβασα ότι θα αργήσει να επιστρέψει, όμως ένας τραυματισμός τέτοιου τύπου, και μιλάω από προσωπική εμπειρία, κρατάει τον παίκτη για 30, το πολύ 40 ημέρες μακριά από τα γήπεδα".


Τέλος, ο τεχνικός των "νερατζούρι" απέφυγε να μιλήσει για το ντέρμπι της 4ης Νοέμβρη με τη Γιουβέντους, ούτε καν να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της "βέκια σινιόρα", Κομπόλι Τζίλι, που ονειρεύτηκε νίκη με 2-1 για την ομάδα του.

"Μας περιμένουν δύο αγώνες, ο ένας πιο δύσκολος από τον άλλο (η Ίντερ υποδέχεται την Τετάρτη τη Τζένοα). Πως μπορούμε να σκεφτόμαστε τη Γιουβέντους;

Μιλάμε τώρα για το ματς με την Παλέρμο, από την ερχόμενη Πέμπτη θα μιλήσουμε και για τη Γιουβέντους",

υποστήριξε χαρακτηριστικά.











TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ