ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Δώρο χριστουγέννων ο Βιεϊρά"

Μοράτι: "Δώρο χριστουγέννων ο Βιεϊρά"
New Image

Την ελπίδα ότι θα έχει τον Γάλλο μέσο ετοιμοπόλεμο για το ντέρμπι της 23ης Δεκέμβρη με τη Μίλαν, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ

Αυτή είναι η 5η φορά μέσα στο 2007 που ο Γάλλος αμυντικός μέσος τραυματίστηκε στη γάμπα του δεξιού του ποδιού, γεγονός που δικαιολογεί το γεγονός πως έχει παίξει μόλις σε 12 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα των "νερατζούρι", με τον Μάσιμο Μοράτι να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Βιεϊρά θα προλάβει το ντέρμπι με τη Μίλαν.
"Δεν θα πιέσουμε τον Βιεϊρά να επιστρέψει συντομότερα από το αναμενόμενο. Ο στόχος μας είναι να τον έχουμε απόλυτα έτοιμο τον Ιανουάριο μετά τα προβλήματα που αντιμέτωπισε με την φυσική του κατάσταση", τόνισε ο ιδιοκτήτης των Μιλανέζων, Μάσιμο Μοράτι, και συνέχισε:

"Θα είναι ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο να μπορέσουμε να τον έχουμε στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τη Μίλαν στις 23 Δεκέμβρη, όμως απέχουμε πολύ από τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Σε αυτή τη φάση το μόνο που ευχόμαστε είναι να είναι και πάλι υγιής τον Ιανουάριο".



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών του Γάλλου μέσου, η Ίντερ αναζητεί τον αντικαταστάτη του για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την περίπτωση του Φαν ντερ Φάαρτ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ (κοστολογείται 15 εκ.ευρώ από το Αμβούργο) να εξετάζεται με καλό μάτι από την διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ