ΙΝΤΕΡ

Φαν ντερ Φάαρτ ο αντί-Φίγκο

Φαν ντερ Φάαρτ ο αντί-Φίγκο
New Image

Ο "πλέιμεικερ" του Αμβούργου είναι ο μεγάλος στόχος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, για να καλύψει το καλοκαίρι το κενό από την αποχώρηση του Φίγκο

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα, ο παίκτης που εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του Πορτογάλου στην ομάδα, τόσο από πλευράς αξίας όσο και... προσωπικότητας, είναι ο επιτελικός μέσος του Αμβούργου, του οποίου χάλασε η μετακίνηση στη Βαλένθια πριν από λίγο καιρό εξαιτίας της σθεναρής αντίστασης που προέβαλε η διοίκηση και οι φίλοι του γερμανικού συλλόγου.
Άνθρωποι της Ίντερ βρέθηκαν στη Ρουμανία το βράδυ του Σαββάτου, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας κόντρα στην Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2008, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει τοποθετήσει τον παίκτη στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας για τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του Φίγκο.

Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει το θέμα αυτό (η τιμή πώλησης του Φαν ντερ Φάαρτ ξεκινά από τα 15 εκ.ευρώ), υπάρχουν ήδη στη λίστα τα ονόματα των Κουαρέσμα (Πόρτο) και Νασρί (Μαρσέιγ), ενώ όπως αποκαλύπτει σήμερα η Gazetta dello Sport, το τελευταίο όνομα που έπεσε στο... τραπέζι, είναι αυτό του Λαβέτζι, ο οποίος κάνει μέχρι στιγμής πράματα και θάματα με τη φανέλα της Νάπολι.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ