ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Ίμπραΐμοβιτς όπως... Ροναλντίνιο"!

Μαντσίνι: "Ίμπραΐμοβιτς όπως... Ροναλντίνιο"!
New Image

Με τους Ροναλντίνιο και Ανρί παρομοιάζει τον Σουηδό φορ της Ίντερ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, που εκτιμά ότι αν δεν υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών, η Ίντερ μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ

"Είναι μία διοργάνωση ιδιαίτερη και δύσκολη, όμως η Ίντερ ξεκινά με στόχο να την κατακτήσει", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μαντσίνι αναφορικά με τον μεγάλο στόχο των "νερατζούρι" τη φετινή σεζόν, και συνέχισε:

"Υπάρχουν ομάδες σημαντικές και πολύ δυνατές, όμως είναι προφανές πως ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Πέρυσι αποκλειστήκαμε με δύο ισοπαλίες (με Βαλένθια), σε δύο ματς που ήταν πολύ ξεχωριστά.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, ενώ θα πρέπει να καταλάβουμε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχεις το περιθώριο του λάθους σε μία βραδιά, καθώς μπορείς να βρεθείς έξω. Για αυτό χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση, στα νοκ-άουτ ματς, τα οποία ξεκινούν από την επόμενη φάση της διοργάνωσης".





Όσο για το τί πρέπει να αποφύγει η ομάδα του ήταν κατηγορηματικός: "Εάν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών με τους βασικούς μας παίκτες, όπως π.χ του Βιεϊρά που είναι βασικός παίκτης, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Πάντως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί μόνο η πιο δυνατή ομάδα είναι αυτή που θα επικρατήσει, συνεπώς δεν ξέρουμε τί θα κάνει η Ίντερ".


Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Μαντσίνι δεν παρέλειψε να του πλέξει το εγκώμιο: "Πιστεύω ότι ο Ζλάταν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι στο ίδιο επίπεδο με Ροναλντίνιο και Ανρί. Είναι όλοι τους ικανοί να κρίνουν μία αναμέτρηση με ένα άγγιγμα της μπάλας".


Όσο για τον αρχηγό των πρωταθλητών Ιταλίας, τον Αργεντινό Χαβιέρ Ζανέτι, συμπλήρωσε: "Ο Ζανέτι είναι σπουδαίος επαγγελματίας, ένα παράδειγμα για τους πάντες, τόσο στην προπόνηση όσο και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν σε μία ομάδα παίκτες τέτοιου επιπέδου".






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ