ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Μανέ ανέλαβε τα έξοδα νοσηλείας ενός αγοριού στο Καμερούν

Ο Σαντιό Μανέ με το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα μετά τη νίκη της Σενεγάλης επί της Αιγύπτου
Ο Σαντιό Μανέ με το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα μετά τη νίκη της Σενεγάλης επί της Αιγύπτου © 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ ανέλαβε τα έξοδα ολόκληρης της νοσηλείας ενός μικρού αγοριού που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Καμερούν. Ο Σενεγαλέζος γνώρισε την οικογένεια του παιδιού, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηρίου και θέλησε να τους βοηθήσει.

Εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο Σαντιό Μανέ είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ο εξτρέμ της Λίβερπουλ που πρόσφατα πλήρωσε τα έξοδα συμπατριωτών του, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα, το οποίο και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, προχώρησε και σε μία ακόμα σημαντική χειρονομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ανέλαβε τα πληρώσει τα έξοδα της νοσηλείας ενός μικρού αγοριού που νοσηλευόταν στο Καμερούν, με το ποσό να φτάνει τις 474.000 ευρώ.

Το παιδί βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς μία μοτοσικλέτα το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να έχει πολλαπλές κακώσεις και να φέρει τραύματα σε ολόκληρο το σώμα. Μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που κινδύνευε ακόμα και να πεθάνει, με τους γονείς του να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τη θεραπεία.

Ο Μανέ, που κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο του Καμερούν έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηρίου, γνώρισε την οικογένεια του αγοριού, έμαθε το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και θέλησε να τους βοηθήσει αναλαμβάνοντας να πληρώσει εκείνος τα έξοδα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ