ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ο τερματοφύλακας του Πράσινου Ακρωτηρίου επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον Μανέ μετά τη σύγκρουσή τους

Ο Σαντιό Μανέ με τον Βοζίνια στο νοσοκομείο μετά τη σφοδρή σύγκρουσή τους στο Σενεγάλη - Πράσινο Ακρωτήρι
Ο Σαντιό Μανέ με τον Βοζίνια στο νοσοκομείο μετά τη σφοδρή σύγκρουσή τους στο Σενεγάλη - Πράσινο Ακρωτήρι PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο τερματοφύλακας του Πράσινου Ακρωτηρίου, Βοζίνια, επισκέφτηκε τον Σαντιό Μανέ στο νοσοκομείο μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχαν μεταξύ τους με το κεφάλι στην αναμέτρηση με τη Σενεγάλη για τους 8 του Κόπα Άφρικα.

Η Σενεγάλη πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα, επικρατώντας 2-0 του Πράσινου Ακρωτηρίου, με τον Σαντιό Μανέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του 63ο λεπτό του αγώνα, με το γκολ να μετράει στο 68' έπειτα από έλεγχο του VAR.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Λίβερπουλ στάθηκε άτυχος αφού δεν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 70'. Ο λόγος ήταν η σφοδρή σύγκρουση που είχε με το κεφάλι στο 56' με τον κίπερ της αντίπαλης ομάδας, Βοζίνια, ο οποίος αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Πράσινου Ακρωτηρίου επισκέφτηκε τον Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, με τους δύο τους να βγάζουν μαζί φωτογραφία και να την ανεβάζουν στα social media.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ