ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μάνατζερ του Μοχάμεντ Σερίφ στο SPORT24: "Δεν τον δίνει η Αλ Αχλί"

Ο μάνατζερ του Μοχάμεντ Σερίφ στο SPORT24: "Δεν τον δίνει η Αλ Αχλί"

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής από την Αλ Αχλί και την ανάδειξη του Μοχάμεντ Σερίφ σε πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, ο ατζέντης του διεθνή Αιγύπτιου επιθετικού μιλώντας στο SPORT24 βάζει φρένο στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να τσεκάρει την περίπτωση του 25χρονου φουνταριστού.

Φορ, μετά την προσθήκη και του Τικίνιο – και παρά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού – ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει στο παζάρι. Ελ Αραμπί, Χασάν και ο νεοαποκτηθέντας Τίκινιο συνθέτουν μια ποιοτική τριπλέτα, ικανή να καλύψει τις αγωνιστικές ανάγκες των «ερυθρόλευκων» αλλά και τις απαιτήσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Γι’ αυτό και σίγουρα έκανε εντύπωση το δημοσίευμα της περασμένης Πέμπτης στην Αίγυπτο σύμφωνα με το οποίο άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδας θα παρακολουθούσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής μεταξύ της αιγυπτιακής Αλ Αχλί και της νοτιοαφρικανικής Κάιζερ Τσιφς, έχοντας την προσοχή του στον επιθετικό της πρώτης, Μοχάμεντ Σέριφ.

Ο τελικός έγινε χτες το βράδυ στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, η Αλ Αχλί επικράτησε με 3-0 και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο και δέκατο της ιστορίας της, με τον Σέριφ να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου, ολοκληρώνοντας έτσι τη διοργάνωση στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του 25χρονου διεθνή επιθετικού, τον Μοχάμεντ Χαμίντ, αναζητώντας καλύτερη πρόσβαση στο τι – και αν – πραγματικά συμβαίνει: "Είναι η πρώτη φορά που ακούω για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ισχύει, αφού ο Σέριφ τη δεδομένη στιγμή είναι ο κορυφαίος στράικερ στην Αφρική, αλλά δεν έχουμε την παραμικρή σχετική ενημέρωση", το αρχικό του σχόλιο.

"Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, για να μην πω ανέφικτο, η Αλ Αχλί να παραχωρήσει τώρα τον Σερίφ. Θέλει να καλύψει το έδαφος στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου (σ.σ. βρίσκεται στο -10 από τη Ζάμαλεκ, αλλά με τέσσερα παιχνίδια λιγότερα) και ο Σέριφ είναι και ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος παίκτης της", προσέθεσε ο ατζέντης του διεθνή Αιγύπτιου.

Ναι, αλλά εφόσον το συμβόλαιο του Σέριφ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, δεν περιορίζει την διαπραγματευτική ικανότητα των πρωταθλητών Αφρικής; "Μέχρι στιγμής δεν επηρεάζεται η στάση του συλλόγου από αυτό. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει διάθεση να κατατεθεί πρόταση ανανέωσης, αλλά ακόμη και αν δεν γίνει, μας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν τώρα", τονίζει ο Χαμίντ και καταλήγει: "Στο παζάρι δεν μπορείς να αποκλείσεις ποτέ τίποτα, αλλά μόνο με μια τρελή πρόταση θα μπορούσα να δω τον Σερίφ να φεύγει τώρα από την Αλ Αχλί".

Και σε τι μεταφράζεται αυτή η «τρελή» πρόταση; "Σίγουρα σε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που προσέφερε προ μερικών εβδομάδων η Γαλατασαράι". Σύμφωνα με τα τουρκικά αλλά και αιγυπτιακά media τα «λιοντάρια» πρόσφεραν 3 εκατ. δολάρια στην Αλ Αχλί, η οποία και – επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του ατζέντη του Σερίφ – αρνήθηκε χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση την πρόταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ