ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μαγκουάιρ αποκάλυψε γιατί διάλεξε Γιουνάιτεντ αντί Σίτι

Manchester United's Harry Maguire reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 2, 2021. (Lindsey Parnaby/Pool via AP)
Manchester United's Harry Maguire reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 2, 2021. (Lindsey Parnaby/Pool via AP) @ 2021 LINDSEY PARNABY/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για την πολιορκία που δέχτηκε το καλοκαίρι του 2019 από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και εξήγησε γιατί επέλεξε να πάει στην Γιουνάιτεντ και όχι στην Σίτι του Γκουαρδιόλα.

Καλεσμένος του Γκάρι Νέβιλ στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκπομπής του πρώτου με τίτλο "The Overlap" ήταν ο Χάρι Μαγκουάιρ και σε αυτήν ο κάπτεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξετύλιξε μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία με τον ίδιο πρωταγωνιστή από το καλοκαίρι του 2019.

Ήταν η περίοδος που η Λέστερ δέχτηκε κρούση για τον παίκτη από τις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ, με τον ίδιο να επιλέγει τότε τους κόκκινους της Γιουνάιτεντ (στα 80 εκατομμύρια λίρες το deal της απόκτησής του από την Λέστερ) παρά το ισχυρό ενδιαφέρον της Σίτι και το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Ενδιαφέρονταν και οι δύο, μίλησα και με την Σίτι και με την Γιουνάιτεντ. Εγώ έχω μεγαλώσει βλέποντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να θέλω να προσβάλλω την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε η καρδιά μου είναι σε αυτό το σύλλογο

Μίλησα με τον Πεπ και φυσικά βλέπω το ποδόσφαιρο που παίζουν και τι έχει κάνει για το σύλλογο... Έχω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, όμως η καρδιά μου είχε επιλέξει", τόνισε ο Μαγκουάιρ, για να προσθέσει:

"Με κυνηγούσε για 12, 15 μήνες η Γιουνάιτεντ και μου έδειξε πόσο πολύ πίστευε σε εμένα για να γίνω ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Την πρώτη φορά που μίλησα με τον Σόλσκιερ, μου είπε πως αισθανόταν ότι θα ερχόμουν και θα βελτίωνα την ομάδα.

Ήταν μία περίοδο που η Γιουνάιτεντ δεχόταν πολλά τέρματα. Ήξερα πως δεν θα ήμουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ αλλά ότι θα ερχόμουν σε μία ομάδα και φρόντιζα να βελτιωθεί. Αυτό κάνουμε αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας".

Όλη η συνέντευξη του Χάρι Μαγκουάιρ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Lindsey Parnaby/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ