ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματίστηκε ο Μαγκουάιρ, κινδυνεύει να χάσει τον τελικό του Europa League

Manchester United's Harry Maguire gestures during the Europa League semifinal, second leg soccer match between Roma and Manchester United at Rome's Olympic stadium, Italy, Thursday, May 6, 2021. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Manchester United's Harry Maguire gestures during the Europa League semifinal, second leg soccer match between Roma and Manchester United at Rome's Olympic stadium, Italy, Thursday, May 6, 2021. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @ 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Μαγκουάιρ γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άστον Βίλα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία εβδομάδων, με τον Άγγλο στόπερ να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Europa League στις 26 Μαΐου.

Το ματς στο "Βίλα Παρκ" αποδείχτηκε μία ακόμα συνηθισμένη ημέρα στο γραφείο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο από την Άστον Βίλα, πραγματοποίησε μία από τις πάρα πολλές ανατροπές που έχει κάνει μέσα στη σεζόν και το φινάλε την βρήκε να παίρνει το τρίποντο με 3-1.

Δεν υπήρχε πάντως διάθεση για έντονους πανηγυρισμούς στο φινάλε καθώς η νίκη επισκιάστηκε κατά πολύ μεγάλο βαθμό από τον τραυματισμό του Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος διεθνής στόπερ συγκρούστηκε με τον Ελ Γκάζι στη διεκδίκηση μίας μπάλας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλος του αριστερού ποδιού του, για να αποχωρήσει μάλιστα στο 78ο λεπτό και ειδική προστατευτική μπότα να έχει τοποθετηθεί στο πόδι του.

Εντός των επομένων 48 ωρών αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός του δεν είναι ελαφρύς και θα χρειαστέι να τον αφήσει για μερικές εβδομάδες εκτός δράσης. Κάτι που σημαίνει αυτόματα πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα χρειαστεί ένα μίνι θαύμα για να δηλώσει παρών στον τελικό του Europa League στις 26 Μαΐου, όπου οι κόκκινοι διάβολοι θα αντιμετωπίσουν την Βιγιαρεάλ στο Γκντανσκ.

"Ελπίζω ο τραυματισμός μου να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψω σύντομα", έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Twitter o 28χρονος διεθνής στόπερ, που μέχρι πρότινος δεν είχε λείψει ούτε από ένα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, από το 2019 και μετά που έγινε η μεταγραφή του από την Λέστερ.

Σημειώνεται πως εκτός από τον τελικό με το "κίτρινο υποβρύχιο", η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει να δώσει ακόμα τέσσερα ματς για την Premier League απέναντι σε Λέστερ (11/5, εντός), Λίβερπουλ (13/5, εντός), Φούλαμ (18/5, εντός) και Γουλβς (23/5, εκτός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Alessandra Tarantino/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ