ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Λουίς Ρουμπιάλες κατηγορείται ότι οργάνωσε πάρτι με χρήματα της ισπανικής ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες
Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες © 2019 AMR NABIL / AP IMAGES

Ο Χουάν Ρουμπιάλες κατηγορεί τον ανιψιό του και νυν πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, ότι διοργάνωσε πάρτι με νεαρά κορίτσια και τα έξοδα τα "κάλυψε" η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, καθώς δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτή τη φορά κατηγορείται από τον θείο και πρώην συνεργάτη του στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo, ο Χουάν Ρουμπιάλες κατέθεσε στο γραφείο του εισαγγελέα κατά της διαφθοράς ότι διοργάνωσε ένα πάρτι σε σαλέ στη Γρανάδα το 2020. Ο Λουίς Ρουμπιάλες είχε απομονωθεί εκεί με το πρόσχημα της δουλειάς, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκόπος, καθώς εκεί μεταφέρθηκε αποκλειστικά για διασκέδαση μαζί με την ομάδα του, ενώ όλα τα έξοδα πληρώθηκαν από την ομοσπονδία.

Σε αυτό το "πάρτι" συμμετείχαν, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, μια παρέα οκτώ ή δέκα νεαρών κοριστών, οι οποίες προσκλήθηκαν από τον πρώην ποδοσφαιριστή και φίλο του Λουίς Ρουμπιάλες, Νενέ.

Να σημειωθεί ότι η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τη συγκεκριμένη μαρτυρία και ότι ουδέποτε συνέβησαν αυτά τα περιστατικά.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ