ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Λιβάι Γκαρσία στο SPORT24: "Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σκοράρω με τον Παναθηναϊκό"

Ο Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTOS CREDITS: INTIME SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, μίλησε στο SPORT24 μετά τη νίκη με τη Κηφισιά για τους στόχους με την Ένωση, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα ήθελε να σκοράρει, αν και το σημαντικότερο είναι να κερδίσει η ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την ευρεία νίκη που σημείωσε επί της Κηφισιάς με 4-0 στο ΟΑΚΑ, την οποία συνδύασε με θετική εμφάνιση παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν στο αρχικό σχήμα της Ένωσης στη χθεσινή (01/12) αναμέτρηση, ωστόσο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται συχνά στο βασικό σχήμα του Αργύρη Γιαννίκη σε παιχνίδια Super League Interwetten, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μίλησε στο SPORT24 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Κηφισιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους του με την ομάδα, τονίζοντας ότι πρώτος προσωπικός του στόχος είναι να παραμείνει υγιής.

Παράλληλα μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την Ένωση με ένα γκολ, αν και το σημαντικότερο για εκείνον είναι να επικρατήσει η ομάδα.

Ο Λιβάι Γκαρσία με τον συντάκτη του SPORT24, Θωμά Τζουβάρα
Ο Λιβάι Γκαρσία με τον συντάκτη του SPORT24, Θωμά Τζουβάρα SPORT24

Αρχικά για το παιχνίδι με την Κηφισιά, ο ίδιος θεωρεί ότι το "κλειδί του σολ" ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχαν γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο απελευθέρωσε την ομάδα για να πετύχει μετά άλλα τρία γκολ.

"Έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σήμερα και δίκαια κερδίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε στην τελική προσπάθεια, ωστόσο μετά το 1-0 ολοκληρώναμε με άνεση τις φάσεις. 'Εχουμε ένα καλό μομεντούμ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Φέτος η σεζόν είναι δύσκολη για τους μεσοεπιθετικούς της Ένωσης, καθώς βρίσκονται σε διαρκή συναγωνισμό προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Αυτό δεν δείχνει να τον απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχει συναγωνισμός. Ο καλύτερος παίκτης παίζει βασικός ή εκείνος που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είμαστε φίλοι μεταξύ μας. Όποιος και να παίξει τον στηρίζουμε. Για μένα όλο αυτό είναι χαρά".

Ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό από τον Άμραμπατ, λόγω τραυματισμού, ωστόσο δεν υπέστη κάτι σοβαρό: "Είμαι καλά. Είναι ένας μικρός πόνος δεν είναι τίποτα σοβαρό", εξήγησε.

Στόχοι της ΑΕΚ οι νίκες σε κάθε παιχνίδι και οι τίτλοι, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σκοράρω με τον Παναθηναϊκό

Ο Λιβάι Γκαρσία τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Στην αρχή της σεζόν έκανε καθαρισμό στο γόνατο, ενώ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και στο παιχνίδι με τον Βόλο. Επομένως ο πρωταρχικός προσωπικός του στόχος δεν θα μπορούσα να είναι άλλος από το να είναι υγιής, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς. "Ο προσωπικός μου στόχος είναι πάντα να είμαι υγιής, όλα τα αλλά είναι παρακάτω από αυτό".

Όσον αφορά εκείνους της Ένωσης, τόνισε ότι το μόνο στο οποίο πρέπει να στοχεύει είναι οι νίκες και τα τρόπαια. "Ως προς την ομάδα, πρέπει να παλεύουμε μέχρι τέλους για να παίρνουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι και φυσικά να κατακτήσουμε τίτλους. Να παλεύουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, βλέποντάς τα ξεχωριστά".

Επόμενη "υποχρέωση" της ΑΕΚ είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο στόχος της Ένωσης είναι η νίκη. Ο Λιβάι Γκαρσία θέλει να σκοράρει, όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να το κάνει στα ντέρμπι, ωστόσο το σημαντικότερο είναι να νικήσει η ομάδα στο τέλος.

"Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι στοίχημα για τους παίκτες. Κάθε παίκτης θέλει να σκοράρει σε ντέρμπι. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω ένα γκολ. Ωστόσο το σημαντικότερο είναι να πάρουμε τη νίκη, ανεξαιρέτως του σκόρερ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ