VIRAL

Ο Λεβαντόβσκι έπιασε τη ρακέτα και προκάλεσε σε μονομαχία τον Ναδάλ

Ο Λεβαντόβσκι έπιασε τη ρακέτα και προκάλεσε σε μονομαχία τον Ναδάλ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ INSTASTORY ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χαλαρώνει παίζοντας τένις στις διακοπές του, αναμένοντας τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, και δεν διστάζει να "προκαλέσει" ακόμα και τον θρύλο του αθλήματος, Ράφα Ναδάλ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ενόψει της νέας σεζόν όμως δεν δίνει στην Μπάγερν τα χρήματα που ζητάει και έτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι παραμένει "μετέωρος", από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους στους ανθρώπους των Βαυαρών πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μόναχο μετά από οκτώ χρόνια παραμονής στην Αλιάνς Αρίνα.

Αυτό πάντως δεν είναι ικανό να στερήσει από τον Πολωνό επιθετικό στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς που δικαιούται αυτή την περίοδο μετά από μία πολύ απαιτητική σεζόν, με τον "Λέβα" να μη χάνει μάλιστα την ευκαιρία να πειραματιστεί και με άλλα αθλήματα όπως το τένις.

Το νέο του χόμπι το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω video που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με τον σπουδαίο στράικερ να θέλει μάλιστα να "προκαλέσει" και τον Ράφα Ναδάλ, ταγκάροντάς τον και ρωτώντας τον αν θέλει να παίξει μαζί του έναν αγώνα τένις.

TAGS VIRAL ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ